KOCAELİ / GÖLCÜK - Piri Reis İlkokulu

GÜVEN KAYA - Okul Müdürü

Okul müdürü  GÜVEN KAYA 15.05.1960 yılında Trabzon Çarşıbaşı ilçesi  Zeytinlik Mahallesinde dünyaya gelmiştir. Sırası ile İzmit Atatürk İlkokulu, İzmit Namık Kemal ortaokulu ve İzmit Mimar Sinan  Lisesi’nde okumuş, yüksek okulunu Ankara Eğitim Enstitüsü’nde tamamlamıştır.

Memuriyete 09 Aralık 1983 yılında Muş ili Varto İlçesi Gölyayla Köyü Türko mezrasında Müdür Yetkili Öğretmen olarak başlamış ,  bu   ilde dört yıl görev yapmıştır.

25.08.1987 yılında Samsun ili Çarşamba ilçesi Suğluca köyü’ne atanmış burada da beş yıl Müdür Yetkili Öğretmen olarak görev yapmıştır.

14.09.1992 yılında Kocaeli İli Merkez İlçesi Bahçecik İlkokulu’na ataması yapılmış olup,  bu okulda bir yıl Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmıştır.

22.09.1993 yılında Kocaeli İli Gölcük İlçesi Denizevler İlkokulu’na ataması yapılmış olup 1993 yılı Ekim ayında Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamış olup bu görevini 2004 yılına kadar sürdürmüştür. 19.08.2004 yılında asaleten Aynı okula Okul Müdürü olarak ataması yapılmış olup 2010 yılı Ağustos ayı sonuna kadar bu görevini sürdürmüştür.

31 Ağustos 2010 tarihinde Gölcük Rotterdam İlköğretim Okulu’na Okul Müdürü olarak ataması yapılmış ve 28 Haziran 2019 tarihine kadar bu okulda görev yapmıştır.

01 Temmuz 2019 tarihinde Gölcük Piri Reis İlkokulu´nda Okul Müdürü olarak göreve başlamıştır.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Lisans Tamamlama Programı  Türkçe bölümünü bitirmiş olup, Evlidir.